Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

Horze mobilholder, midjebelte

Produkt-ID: 44361

kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze mobilholder, midjebelte
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold telefonen din nært deg mens du rir med dette enkle midjebeltet.


Ta vare på dine nøkler, telefon og andre små ting i denne vanntette posen designet for å brukes rundt livet. Den er stor nok til å ta vare på dine verdier uten at det er tungvint. Du kan ri på tur med ro i sjelen ettersom du vet at telefonen din er lett å få tak i om du skulle trenge den ved et uhell.


Egenskaper:


  • Magebelte for mobiltelefon
  • Vannavstøtende
  • Holder på nøkler og andre små ting
  • Reflekterende kanter gir synlighet mens man rir i mørket

Teknisk beskrivelse:


100% polyamid/elastan.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Horze Mobile Holder Waist Bag
2 Likes

This product is awesome. Great place to keep cell phone, keys, ID and treats. Very comfortable to ride in you don't even know you have it on. Glad I have it . My friend borrowed it already.

Perfekt
0 Likes

Funker utrolig bra, selv til store mobiltelefoner. Helt perfekt når man ikke har på seg jakke å ha den rundt magen. Reimene er av myk strikk så den passer til alle

Perfekt!
0 Likes

Veldig bra rumpetaske med super passform rundt livet. Eneste ulempen er om man har en litt større mobil med "klapp-deksel". Jeg må ta av dekselet for at den skal passe.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.