Kjøp Sprenger KK-Ultra bridonbitt, Aurigan/ringer rustfritt stål, 14 mm | horze.no

KK-Ultra bridonbitt, Aurigan/ringer rustfritt stål, 14 mm

kr 1.349,00
Pris inkl. MVA
Sprenger KK-Ultra bridonbitt, Aurigan/ringer rustfritt stål, 14 mm
Sprenger KK-Ultra bridonbitt, Aurigan/ringer rustfritt stål, 14 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger KK-Ultra bridonbitt, Aurigan/ringer rustfritt stål, 14 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

KK ULTRA - I motsetning til tradisjonelle bitt, har KK ULTRA et mellomledd - også kjent som dråpen - som er forkortet og vinklet fremover med 45 grader.Kun med denne vinkelen på mellomdelen ligger bittet forsiktig på tungen og gir en jevn og konstant kontakt, noe som gir hesten klare instruksjoner. De innovative KK ULTRA-bittene utnytter hestens eksepsjonelle følsomme tunge, som forsterker signalene gitt gjennom bittet flere ganger. Nr man drar i tøylen hviler midtdelen helt på tungen uten å klemme, og forbindelsesringene ruller på tungen. Tungens følesans utnyttes, og man kan gi klare instruksjoner.KK ULTRA-bittene gir en enestående, nøyaktig kontakt mellom rytter og hest. Man kan normalt se en øyeblikkelig forbedring når man bytter til et KK ULTRA bitt.Den anatomisk tilpassede munndelen er svært komfortabel for hesten, ettersom rytteren kan gi mykere signaler og hestens ettergift støttes.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 14, ringstørrelse (mm): 55, Aurigan, med ringer/stenger i rustfritt stål.


Produkt-ID: 13212

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre