Kjøp Sprenger Sensogan bridon muffebitt 16mm | horze.no

Sensogan bridon muffebitt 16mm

kr 1.449,00
Pris inkl. MVA
Sprenger Sensogan bridon muffebitt 16mm
Sprenger Sensogan bridon muffebitt 16mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Sensogan bridon muffebitt 16mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Anbefalt til hester som er urolige i kontakten med bittet. Muffebitt passer til hester med sensitive munnviker, ettersom det beskytter dem mot klyping, noe som kan skje med løse bittringer. De karakteristiske egenskapene på disse bittene er ovale ringer som er festet til munndelen, som gjør at bittet ligger stødig i hestens munn. De beskytter også mot at bittet dras gjennom hestens munn, og lar munndelen gi et mykt og direkte press på midten av tungen.


Produkt-ID: 304408

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre