Sprenger WH Ultra Bridon Sensogan 16mm

kr 1.649,00
Pris inkl. MVA
Spar 25% på et valgfritt produkt
Kopier kode: HIGHLIGHT25
Minimumsverdien er 800 kr. Kupongen kan ikke kombineres med andre kuponger. Tilbudet gjelder kun for ett produkt. Rabatten trekkes fra produktet som har høyest salgspris. Hvis et produkt allerede er redusert, vil den reduserte prisen tas i betraktning. Rabatten trekkes bare hvis den er høyere enn den allerede tilgjengelige rabatten. Hvis du returnerer en eller flere varer, vil vi refundere den proporsjonalt reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsider). Gyldig til og med 18.10.2021..
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 7 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

KK ULTRA munndelen med en midtdel som er vinklet forover med 45° gir en myk men effektiv kommunikasjon med hesten. Det spesielle med WH ULTRA bitt er den unike rullen i senterseksjonen som gir et enda bedre fokus på hestens tunge.WH ULTRA er anbefalt til hester som ikke responderer på trykk fra tøylene. Tungen blir forsiktig stimulert til å utnytte sine svært følsomme deler på en måte som ikke kan sammenlignes. Hesten blir avslappet og fokuserer på tungen sin, noe som hindrer den i å bli lett distrahert, og den responderer bedre på hjelperne fra rytteren. Resultatet er komplett harmoni.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Tredelt.Materialer: Sensogan med rustfritt stål på sidene.Tykkelse på bittet: 16 mm.Diameter på ringene: 55 mm.Type ring: Løs.


Produkt-ID: 300732

Les Omtaler:

Sprenger WH Ultra Bridon Sensogan 16mm