Kjøp Sprenger WH Ultra Bridon Sensogan 16mm | horze.no

WH Ultra Bridon Sensogan 16mm

kr 1.649,00
Pris inkl. MVA
Sprenger WH Ultra Bridon Sensogan 16mm
Sprenger WH Ultra Bridon Sensogan 16mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger WH Ultra Bridon Sensogan 16mm
Beskrivelse

Beskrivelse

KK ULTRA munndelen med en midtdel som er vinklet forover med 45° gir en myk men effektiv kommunikasjon med hesten. Det spesielle med WH ULTRA bitt er den unike rullen i senterseksjonen som gir et enda bedre fokus på hestens tunge.WH ULTRA er anbefalt til hester som ikke responderer på trykk fra tøylene. Tungen blir forsiktig stimulert til å utnytte sine svært følsomme deler på en måte som ikke kan sammenlignes. Hesten blir avslappet og fokuserer på tungen sin, noe som hindrer den i å bli lett distrahert, og den responderer bedre på hjelperne fra rytteren. Resultatet er komplett harmoni.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Tredelt.Materialer: Sensogan med rustfritt stål på sidene.Tykkelse på bittet: 16 mm.Diameter på ringene: 55 mm.Type ring: Løs.


Produkt-ID: 300732

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre