Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Sprenger WH-Ultra bridonbitt, Aurigan, 16 mm

Produkt-ID: 13217

kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger WH-Ultra bridonbitt, Aurigan, 16 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger WH-Ultra bridonbitt, Aurigan, 16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

WH-Ultra-bittet anbefales sterkt for hester som ikke reagerer på tøyler. Tungen stimuleres skånsomt for å utnytte dens følsomheten på en unik måte. Hesten slapper av og forblir fokusert på tungen, slik at den ikke blir så lett distrahert og reagerer bedre på rytterens bruk av tøylene. Resultatet er komplett harmoni.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 55, Aurigan, med ringer/stenger i rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hesten likte den!
0 Likes

Sprenger biter er ganske enkelt av høyeste kvalitet. Hesten tok imot dolken så snart han lekte med det vanlige trippelstykket og trykket på hånden.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.