Kjøp Sectolin EquiShine citronella, 500 ml. | horze.no

EquiShine citronella, 500 ml.

kr 139,00
Pris inkl. MVA
Spar 13% på hele din bestilling
Kopier kode: FLASHSALE
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 12.05.2021.
Sectolin EquiShine citronella, 500 ml.
Sectolin EquiShine citronella, 500 ml.
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sectolin EquiShine citronella, 500 ml.
Beskrivelse

Beskrivelse

Equishine citronella er effektiv i over 12 dager. I denne perioden gir Equishine både pelsen, manen og halen en flott glans. Equishine er smussavstøtende, og kan enkelt vaskes bort med sjampo. Equishine har ingen innvirkning på salver.


Bruksanvisning:


Børst hesten godt før påføring. Rist Equishine godt før bruk. Spray tynt og jevnt. Børst godt etterpå med en myk børste. Bør ikke brukes 4-5 dager før du skal flette hesten. Unngå påføring rundt salområdet. Kan gi en svak misfarging i pelsen. Prøv først på et lite område før du bruker det på hesten. Oppbevares frostfritt. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kun til utvendig bruk.


Produkt-ID: 315804

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre