Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Carr Day Martin Canter mane & hale balsam - Equimist, 600ml

Produkt-ID: 25727

kr 209,00
(Pris inkl. MVA)
Carr Day Martin Canter mane & hale balsam - Equimist, 600ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Carr Day Martin Canter mane & hale balsam - Equimist, 600ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette produktet holder man og hale glatt, flokefri og svært myk. Denne kraftige flokefjerneren er vårt mest populære produkt, og en favoritt over hele verden. Denne prisvinnende, langtidsvirkende balsamen redusere brukne hårstrå ettersom man ikke trenger å børste like mye. Den fine sprayen til Equimist 360 med små dråper øker dekningsgraden på hvert hårstrå, noe som gir ekstra godt resultat.


Egenskaper:


  • Equimist 360 kan sprayes i 360°, noe som betyr at du til og med kan bruke sprayen på hodet, noe som er perfekt når du skal komme til på plasser som er vanskelig å nå
  • Equimist 360 gir et bredere sprayområde, noe som gir en jevnere påføring enn tradisjonelle sprayer
  • Den fine skyen med små dråper gir et perfekt lag og finish hver eneste gang
  • Det spesialdesignede sprayhodet lager minimalt med lyd når man sprayer, noe som er ideelt for unghester eller nervøse hester
  • Denne teknologien gjør at du får brukt alt innholdet i flasken, ettersom det ikke samler seg noe i bunnen som ikke lar seg pumpe opp
  • Man unngår også problemer med smerter og stivhet i hånden, noe mange får av normale sprayer
  • Dette reduseres med Equimist 360

Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super!
2 Likes

Den funker kjempe bra! Enkel å påføre. Jeg har bare brukt den i halen på hesten. Hesten jeg har brukt den på er veldig ung og ganske nervøs. Han løfter nesten ikke på hode en gang. Jeg sprayer det inn og venter en stund, ca. 3-5 min. Da er flokene kjempe enkle å børste ut. Hesten fåt allrid kjempe flokete hale, men jeg trenger ikke å bekymre meg med denne sprayen. Et ekstra pluss er at den lukter veldig godt. Noe dumt er at viss du får noe på henda, blir de veldig glatte, men det er ikke så farlig. Super bra, annbefaler den sterkt!

god
2 Likes

Den er god og lukter godt den er god og tar alle knutene og om en uke er hestens mann / hale fremdeles myk

Effektiv og smart
1 Likes

Supereffektiv spray som er enkel å jobbe med og enkel å bruke. Den ligger godt i hånden sprayer godt hver gang. Det er en virkelig god verdi for prisen.

Fantastisk
1 Likes

Bruker den på unghest og 9 åring. Ulike raser og ulik pels, fungere like godt på begge. Halen og manen holder seg like fin i 2 uker!

Helt klart en favoritt!
1 Likes

Tror aldri jeg vil gå tilbake til å bruke noen annen man og halespray! Denne er knallgod, manen blir kjempeglatt og lett å vedlikeholde i flere dager fremover, noe helt annet enn andre sprayer jeg har prøvd!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.