Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Pharma Mane & Tail, 500ml

Produkt-ID: 25623

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 9 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma Mane & Tail, 500ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Flokefjerner til hestens man & hale.


Hurtigvirkende og langvarig flokefjerner for man og hale. Multe-ekstrakt gir fuktighet, og roer ned pelsen.


Egenskaper:


  • Flokefjerner
  • Fuktighetsgivende
  • Inneholder multe-ekstrakt

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Cetrimonium Chloride, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer ,Isohexadecane ,Polysorbate 60,Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum, , /WARNING: Unngå kontakt med øynene. Skal ikke spises. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, uten direkte sollys. Beskytt produktet mot kuldegrader. Skal ikke brukes i området under salen, ettersom produktet gjør pelsen glatt.


Bruksanvisning:


Ristes godt. Spray på tørr og ren man og hale. Børst gjennom.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

andmeldelse :)
3 Likes

ros: produktet er virkelig effektivt og enkelt å bruke. ris: produktet har en drypp hvis det ligger.

Skikkelig bra
3 Likes

Den er virkelig god og enkel å bruke, men hvis den legger seg i vesken min, drypper beholderen og våter vesken min ... Men eller løsner knuter veldig bra;) God pris. Og fin flaske den er i;)

Super bra produkt :)
3 Likes

Synes det fungerer perfekt nå jeg har tre hester og alle elsker å leke og være ville, og derfor blir mannen og halen ofte / lett til knuter, også sprayer jeg den i det hele er perfekt, men flasken når du ligger kan løpe bra ud :)

2 Likes

Løser floker veldig fort! :) Lukter KJEMPE godt, og det blir en veldig frisk lukt. Anbefales!!!!!

2 Likes

nå har jeg en hest og hun kan være ganske gal på bretten, og når jeg så plukker henne, sprayer jeg den vanligvis i mannen og halen hennes, og den løsner virkelig veldig god flaske som ikke drypper

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.