« Tilbake / Merker / Haukeschmidt

Haukeschmidt Hauke Scmhidt Pummel & Friends ridehansker

499,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Bli medlem av Horze Club! Få -20% EKSTRA!
Kopier kode: HORZECLUB
Kun gyldig for medlemmer av Horze Club. Minste bestillingsverdi er 1000 nok. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Ikke gyldig for ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig frem til 15.10.2023.
Farge: WH/AB
WH/AB Hauke Scmhidt Pummel & Friends ridehansker
Størrelsestabell
Størrelse Størrelse A Lengde på håndflaten
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tilbake

Bruk et målebånd for å måle omkretsen av hånden fra pekefinger til lillefinger. Hvis du er venstrehendt måler du din venstre hånd. Vi anbefaler å runde opp til nærmeste halve størrelse.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

I den glitrende verdenen til fluffy, lubne enhjørninger med venner lever alle med mottoet "Be real, not perfect!" “. Pummel viser alle at et hjerte av gull og en hånd full av godbiter er det viktigste for et lykkelig liv. Hauke Schmidt er stolte av å kunne presentere resultatet av vårt kreative samarbeid med Pummel & Friends. Hansken er laget av syntetisk lær fra siste generasjon, og møter alle krav til hestesporten. Materialet er elastisk og samtidig svært fint og funksjonelt. Det er også svært godt grep i hansken, og den er robust. Disse egenskapene gir hansken en perfekt passform, gir god brukskomfort og gjør at du alltid har et sikkert grep om tøylen. I tillegg kommer hansken med det utskiftbare systemet som gjør at du kan forandre og kombinere detaljer på hansken med ulike motiver av Pummel med sine venner når det måtte passe deg.

Teknisk beskrivelse:

Ekstradeler er ikke inkludert! .

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på 30 C.

Produkt-ID: 337848

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: