« Tilbake / Merker / Haukeschmidt

Haukeschmidt Haukeschmidt Ladies Finest hansker

899,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 7 )
Bli medlem av Horze Club! Få -20% EKSTRA!
Kopier kode: HORZECLUB
Kun gyldig for medlemmer av Horze Club. Minste bestillingsverdi er 1000 nok. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Ikke gyldig for ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig frem til 15.10.2023.
Farge: Black
Black Haukeschmidt  Ladies Finest hansker
Størrelsestabell
Størrelse Størrelse A Lengde på håndflaten
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tilbake

Bruk et målebånd for å måle omkretsen av hånden fra pekefinger til lillefinger. Hvis du er venstrehendt måler du din venstre hånd. Vi anbefaler å runde opp til nærmeste halve størrelse.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

"Håndflate av Palmhand of Pittards Oiltac skinn- Pittards Oiltac teknologi er laget for å bevare et godt grep under alle forhold uansett om hansken er våt eller tørr.- Spesialisert polymer kommer til overflaten når det er nødvendig for å bevare det gode grepet- Pittards gir en ekstrem fleksibilitet og holdbarhet for god komfort til tross for at hanskene inneholder klebende midler for å sikre en perfekt passform.- Skinnet har blitt spesialbehandlet for å unngå og absorbere fuktighet og svette inn i hansken og beskytter derfor strukturen i fibrene fra å brytes ned. Skinnet beholder den myke passformen, selv under jevnlig bruk.- En spesiell garving av skinnet gir forbedret fuktabsorberende egenskaper og bedre isolasjon for å beskytte hendene under alle værforhold.Oversiden er laget av det fineste saueskinn- Den siste, innovative, behandlingen av skinnet sørger for super komfort selv etter hard bruk.- Grunnet karakteristikken på hanskene er de perfekte for profesjonelle ry

Produkt-ID: 31662

Les Omtaler:

Farge: