« Tilbake / Merker / Haukeschmidt

Haukeschmidt Haukeschmidt Heater hansker

2.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 2 )
Bli medlem av Horze Club! Få -20% EKSTRA!
Kopier kode: HORZECLUB
Kun gyldig for medlemmer av Horze Club. Minste bestillingsverdi er 1000 nok. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Ikke gyldig for ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig frem til 15.10.2023.
Farge: Black
Black Haukeschmidt  Heater hansker
Størrelsestabell
Størrelse Størrelse A Lengde på håndflaten
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tilbake

Bruk et målebånd for å måle omkretsen av hånden fra pekefinger til lillefinger. Hvis du er venstrehendt måler du din venstre hånd. Vi anbefaler å runde opp til nærmeste halve størrelse.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

- slutt på kalde hender- Tilstrekkelig som ytterhansker- Tilstrekkelig som innerhansker- 4 temperaturnivåer- ingen forsytrrende sømmer- integrert høytytende akkumulator- akkumulatoren er utskiftbar- varme hender i opptil 6 timerVarmen har fire forskjellige temperaturnivåer. På denne måten kan du selv bestemme den ideelle temperaturen for deg, avhengig av om du fort får kalde hender eller ikke.Når du slutter å fryse kan du slå av varmen uten og måtte ta av „Heateren“ eller ytterhanskene. Av/på-knappen er plassert på yttersiden av „Heateren“.„Heater“ er utstyrt med høyteknologiske karbonfibere som leder varmen. Disse fibrene er ikke bare ekstremt tynne og fleksible, de sikrer også at varmen fordeles jevnt.Oppvarmingstiden er mellom 2 og 6 timer avhengig av temperaturnivå, men det betyr ikke at du har kalde hender etter det. Du kan enkelt bytte ut akkumulatoren, til og med uten å ta hanskene av.

Produkt-ID: 31666

Les Omtaler:

Farge: