FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track ridehanske

Produkt-ID: 31598

kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track ridehanske
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track ridehanske
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ridehanske
Beskrivelse

Beskrivelse

En ridehanske som ikke bare gir et optimalt grep ved ridning, men også gir den unike og velkjente Back on Track-effekten. Polyuretanmaterialet i ridehansken er tynn og glatt, og gir et perfekt grep. Den har en strukturert overflate som øker grepet nesten som en sugekopp. I motsetning til en skinnhanske blir denne hansken aldri stiv og uformelig når det er vått. Den er formet med vår unike Welltex stoff som også reflekterer varmen og holder hendene delikat og smidig selv i den verste kulden, men som også fungerer like bra på sommeren


Teknisk beskrivelse:


They fall small, like one size smaller than ususal!.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

ikke forferdelig
0 Likes

snittet og hanskens størrelse er ikke forferdelig, (jeg returnerte likevel produktet for å endre) grepet på tøylene med er vanskelig, "grovt" testet jeg det med 0 ° og når jeg til og med hadde kalde fingre gitt prisen jeg anbefaler ikke produktet jeg er ganske decue

Størrelse: Stor
Tilbake på banen tykkere ridehansker
0 Likes

Jeg synes hansker ser bra ut. Fryser ikke hendene mens du sykler på en mannequin. Det kan være annerledes utenfor. Jeg liker det.

Størrelse: Normal
små
0 Likes

Disse hansker er veldig små i størrelse , som jeg leste så bestilte jeg en størrelse større , men alikevel er de veldig trange og ubehagelig å ha på ... anbefaler å ikke kjøpe før du har prøvd hanskene .

Størrelse: Liten
Hansker tilbake på banen
0 Likes

God kvalitet. Jeg lider av Raynaud syndrom og har fortsatt følelsesløse og ømme fingre fra kulden når jeg går ut om vinteren. Med disse hanskene så jeg meg selv varme hender, selv om de selvfølgelig var ute. Jeg anbefaler dem til alt det kjølige.

Størrelse: Normal
Back on Track ridehansker
1 Likes

Hanskene er pene i hånden, men overflaten på meg tilhørte hjulene på den første turen. Veldig stiv med gummilederne og holder overflaten godt intakt er også relativt varm under høstværet. Om vinteren er det imidlertid for kaldt og fingrene fryser til tross for alt. Litt klønete (fordi innerforet er løsnet fra det ytre skallet), noe som gjør det vanskelig å justere spennene i hånden.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.