Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Finntack Pro Norte syntetiske kjørehansker

Produkt-ID: 31517

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Norte syntetiske kjørehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Hanske med perfekt passform og utmerket grep på håndflaten; klebrig silikon gjør det nesten umulig å skli. Borrelåsregulering på oversiden. Syntetisk skinn.


Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Varer ikke lenge
0 Likes

Når det gjelder pris og kvalitet, med kanskje 10 starter, mange andre ganger kjører du mange ganger mer, brikkene slites noen ganger og resten av rupien er nesten ødelagt, de stilige er uansett, men for dyre for kvalitet.

Bruk raskt
0 Likes

Jeg kjøpte disse til ride- og ridehansker, og etter en yacht-tur var knappene på hjulet nesten helt utslitte. Nå, etter en uke med bruk, har flere silikoner gått ut, og det er knapt flere ved hjulet.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.