Kjøp Haukeschmidt Forever hansker | horze.no

Forever hansker

kr 584,10
kr 649,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Grå/Sort Haukeschmidt  Forever hansker schmidt
Svart Haukeschmidt  Forever hansker schmidt
Haukeschmidt  Forever hansker
Haukeschmidt Forever hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Haukeschmidt Forever hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse hanskene er for profesjonelle ryttere som trener flere hester om dagen!Disse hanskene er „For evig“!- Håndflaten er laget av Pittards Armotan skinn- Strukturen i skinnet er laget av spesialfibere, som er forsterket av „armour plates“, som er mer motstandsdyktige mot slitasje, noe som øker varigheten til skinnet og forhindrer slitasje på flatene som stadig er i kontakt med noe. På grunn av disse egenskapene er det ikke viktig å forsterke skinnet noe mer.- En kombinasjon av Pittards ARMOR-TAN og Pittards DIGITAL strukturmønster sørger for et godt grep under alle forhold.- En spesiell garving av skinnet gir forbedret vannavvisende egenskaper, i tillegg til bedre isolasjon slik at hendene beskyttes i all slags vær.- Skinnet er behandlet slik at det forhindrer at fuktighet, inkludert svette, blir absorbert inn i hansken. På denne måten beskyttes læret fra å brytes ned.- Selv om Pittard skinn er veldig sterkt, er det likevel fleksibelt og mykt.- På grunn av karakteristikken i skinnet, passer “Forever” til alle disipliner.


Produkt-ID: 31663

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre