JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-40%

Horze heklede ridehansker

Produkt-ID: 31476

kr 131,40
kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Horze heklede ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze heklede ridehansker
kr 131,40
kr 219,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze heklede ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Kombiner en klassisk heklet hanske med tradisjonelt lær.


En komfortabel og slitesterk hanske med skinn i håndflaten og heklet, fleksibel bomull på toppen som er ideelle til trening og hverdagsbruk. De pustende hekletrådene gir luftstrøm og fleksibilitet. En justerbar stropp med trykknapp gir god fleksibilitet. Læret i håndflaten gir en sensitiv følelse med tøylene og supert grep. Komfortabel med klassisk stil, flott for enhver rytter.


Egenskaper:


  • Naturlige materialer med bomull og lær
  • Trykknapp i metall
  • Justerbar lærstropp gir perfekt passform
  • Forbedret grep
  • Komfortabel
  • Fleksible
  • Pustende
  • En kundefavoritt

Teknisk beskrivelse:


Topp: 100% heklet bomullHåndflate: 100% lær100% polyestertråd.


Vaskeanvisning:


Bruk lærrens, tørk av med varmt vann


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

FABULOUS KVALITET MITT ANDRE PÅ!
0 Likes

Vel, disse små skjønnhetene er så perfekte at jeg har måttet kjøpe et andre par! Kjøpte den lille først og en smule stor, men jeg har slanke lemmer! Så på min andre ordre har gått for XS. Ingen porto betaling er et stort pluss, som var hastigheten som varen ankom. Også vakkert laget og ferdig. Enhver rytter ville være fornøyd med hanskene. Lag en flott gave. Jeg har ingen nøle med å kjøpe disse hanskene til full pris, de er så gode. Kan ikke anbefale høyt nok.

Fin hanske til prisen
0 Likes

Fin hanske til en ok pris. Vær oppmerksom på at størrelsen er for den store siden.

Størrelse: Normal
Favourite gloves!
0 Likes

They're comfortable, very durable (taking into account I work in all weather conditions ) and warm enough. The leather is soft and nice to the skin. It doesn't tear. Would definitely recommend these!

Størrelse: Normal
Flotte hansker med god valuta for pengene
0 Likes

Jeg kjøper allerede hanskene for andre gang! De er virkelig å anbefale, passformen er god, kvaliteten på læret er flott og det strikkede er ikke på som noen andre. Konklusjonen min: hvis paret er gjennom vil jeg kjøpe nøyaktig med disse ridehanskene igjen!

Størrelse: Normal
Søte hansker som får jobben gjort
1 Likes

Det jeg lette etter: noen grunnleggende hansker som jeg bare trenger å bruke et par ganger. Hvordan disse målte opp: de er veldig komfortable, passer godt (lange nok i lengden), hadde to snapstillinger for å tilpasse håndleddsspennet og så søte ut. De heklede detaljene gjorde dem morsomme og mer interessante enn dine svarte hansker hver dag. Jeg likte fargen og tror jeg vil finne at disse vil puste godt mens du sykler. Kan ikke snakke med holdbarhet og vask, da jeg ikke har tatt dem en kjøretur ennå. Hvis noe negativt oppstår, vil jeg komme og legge igjen en lapp!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.