Spar 15% på alle sjabraker fra Horze og B Vertigo*
Spar nå
-20%

Roeckl Lara ridehansker

Produkt-ID: 301600

kr 535,20
kr 669,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Lara ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Roeckl Lara ridehansker
kr 535,20
kr 669,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Lara ridehansker

Beskrivelse

Merediths favoritt: Roeckl Sport presenterer Lara, den nye stjerna i kolleksjonen. Den harmoniske utførelsen og høykvalitets materialer gleder motebevisste, kvinnelige ryttere. Høydepunkt: Borrelås dekket med Swarovski krystaller og den karakteristiske Roeckl håndlogoen. Drivkraften bak denne modellen er Tysklands mest suksessfulle sprangrytter, Meredith Michaels-Beerbaum. Hun har brukt hansker laget av Roeckl Sport i mange år, noe som presiserer hvorfor samarbeidet mellom henne og Roeckl Sport under utviklingen av denne modellen var så tett. Hennes tilbakemeldinger var med på å påvirke den endelig utførelsen. For den luftige og ekstremt sofistikerte oversiden av hånda har hanskespesialister fra München kombinert Revolusjonerende® Mild Lycra, et lett preget Lycramateriale av italiensk kvalitet og perforert polyamid. Skinnende sølv- eller lakkinjeksjoner repeterer det perforerte mønsteret og gir denne hansken en sporty touch. Håndflaten er laget av Roeck-grep, et prøvd-og-testet materiale som er veldig populært. Dette ekslusive materialet puster godt, er elastisk og smidig. Samtidig sikrer det et godt grep og god håndtering av tøylene. Videre er Rock-grep kompatibel med touchskjerm. Dette betyr at du kan besvare anrop på smarttelefonen når som helst uten at du må ta hanskene av. Ryttere vil også elske denne hanskens eksklusive komfortsnitt. Dette spesielt slanke og komfortable snittet, utviklet av Roeckl krever ingen trimming av pekefingeren og sikrer en usedvanlig god passform. Praktisk: Lara er enkel å rengjør fordi hansken kan maskinvaskes på 30° grader.


Teknisk beskrivelse:


Baksiden av hånd: Revolusjonerende® Mild Lycra Ekstrafin, preget Lycra, perforert Serino Syntetisk PU.Håndflate: Roeck-Grep®.Pluss: Komfort snitt, borrelås dekket med Swarovski krystaller, kompatibel med touchskjerm.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vurdering
5.0 / 5