Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-15%

Roeckl Madison Function Elastic Digital Serino PU ridehansker

Produkt-ID: 31647

kr 237,15
kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Madison Function Elastic Digital Serino PU ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Madison Function Elastic Digital Serino PU ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Det nye låsdesignet er trendig, funksjonell og spesielt iøynefallende. Materialet som brukes i håndflaten er trukket helt opp til over håndleddet og festes med en borrelås. Spesielt flotte med den karakteristiske Roeckl logoen som en metallapplikasjon. Men det er ikke det hele: høykvalitets materialer samt Roeckl´s eksklusive COMFORT CUT sikrer en komfortabel passform og en overlegen slitestyrke. Oversiden er laget av elastisk spandex materiale. Håndflaten er utstyrt med PU syntetisk lær som både er slitesterkt og elastisk. Samt at de gir et perfekt tøylegrep og taktilitet der det trenges. Ytterligere funksjoner: Med denne hansken kan man også bruke TOUCHSCREEN.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 92% polyamid, 6% elastan ,2% polyester med polyuretan overflate. Håndflate: 100% polyester med polyuretan overflate. Maskinvaskes på 30 ° Celsius.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin hanske - passer perfekt til hånden!
4 Likes

Hansken gjør et veldig godt inntrykk og passer tett og passer på hånden. Størrelsen er i samsvar med det vanlige, og ved hjelp av borrelås kan hansken gjøres enda nærmere. Pris / ytelsesforhold er helt riktig!

Flott hanske!
2 Likes

Jeg har brukt ridestøvler fra Roeckle i mange år og er mer enn fornøyd. Roeckl Madison funksjonelle ridehansker gjør også det den lover - flott kvalitet for en god pris, veldig god bærekomfort og ser bare bra ut! Jeg vil bestille igjen og igjen.

Fantastiske hansker!
2 Likes

Disse hanskene passer utrolig bra og er virkelig greie på tømmene. De ser bra ut også!

Roeckl
1 Likes

de beste hanskene noensinne og virkelig pustende hansker. god i hånden og virkelig holdbar.!

Roeckl MADISON Function Elastic Digital Serino PU riding gloves
1 Likes

The best gloves I've ever had.Fits in perfection and are very comfortable to use. Good grip

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.