Roeckl Malia ridehansker

RRP: -35% rabatt
278,85 kr
RRP: 429,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 13% på hele ordren din
Kopier kode: FLASHSALE
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.09.2022. Ikke gyldig for merkene Horseware, Mountain Horse, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Farge: Sort/Grå
Sort/Grå Roeckl Malia ridehansker
Størrelsestabell
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Stilig, elegant og funksjonell i tillegg - Roeckl presenterer Malia. Den nye borrelåsen med den skinnende Roeckl håndlogoen er et skikkelig blikkfang. Ved andre øyekast avsløres diskret, skjulte farger. På baksiden av hånden har hanskespesialister kombinert Lycra Revolusjonerende med Mikro mesh. Takket være hanskenes myke og smidige overflatetekstur, gjør Lycra Revolusjonerende denne hansken spesielt komfortabel på og har utmerket pusteevne. Det lette, men robuste materialet absorberer fuktighet og tillater naturlig fordamping. Samtidig tørker det også ekstremt fort og har en solfaktor på 50+. Men det er mer: Den sorte baksiden av hånda inneholder også coldblack®, utviklet av Schoeller, et materiale som reduserer varme og tydelig forhindrer hånda i å varmes opp og holder derfor rytterens hånd kjølig. Håndflaten er laget av Durasense, et slitesterkt, mykt og tynt syntetisk, semsket materiale. Sammen med silikongrep sikrer det et ideelt grep på tøylene. Samtidig inneholder Malia Roeckls eksklusive komfort passform. Dette spesielt slanke og komfortable snittet krever ingen trimming av pekefingeren og sikrer en usedvanlig god passform. For å toppe det hele er hansken kompatibel med touchskjerm!


Teknisk beskrivelse:


Bakside av hånd: Roeck-Grep®.Håndflate: Roeck-Grep®.Pluss: borrelås over håndledd med god lukking, kompatibel med touchskjerm.


Produkt-ID: 301602

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: