Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-15%

ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker

Produkt-ID: 304568

kr 245,65
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Salg
Få 15% rabatt på alle jakker, vester, luer og hansker* Les mer
Slutter om:
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Det sporty og asymmetriske utseende gjør den funksjonelle ridehansken MAYFAIR til et virkelig blikkfang. Tallene til det grunnleggende året «1839» går over begge hender, og man ser hele bildet når man tar hendene sammen. De ulike skrifttypene og trykkteknikker er kombinert for å gi denne hansken en moderne utseende og inntrykk. Håndflaten har Lycra og to-veis Spandex, og kombinert med digitalt semsket skinn, et elastisk og slitesterkt håndflate-materiale som sørger for utmerket grep, har denne hansken usedvanlig god passform og taktilitet for å håndtere tømmene. Det spesielle komfortsnittet, som trekker håndflaten opp mot håndens bakside i området rundt pekefingeren, gir overlegen komfort. Festeanordningen, som har en stift i samme farge som håndflaten, fester hansken perfekt rund håndleddet.


Teknisk beskrivelse:


Utside: Kraftig, matt lycra, toveis spandex.Håndflate: Digitalt kunstskinn.Egenskaper: COMFORT-CUT, enkel lukking.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.