Kjøp ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker | horze.no

Mayfair funksjonelle ridehansker

kr 332,10
kr 369,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 1 Dag
Natteblå ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker roeckl
Mørkebrun ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker roeckl
Sort/Hvit ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker roeckl
ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker
ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
ROECKL Mayfair funksjonelle ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Det sporty og asymmetriske utseende gjør den funksjonelle ridehansken MAYFAIR til et virkelig blikkfang. Tallene til det grunnleggende året «1839» går over begge hender, og man ser hele bildet når man tar hendene sammen. De ulike skrifttypene og trykkteknikker er kombinert for å gi denne hansken en moderne utseende og inntrykk. Håndflaten har Lycra og to-veis Spandex, og kombinert med digitalt semsket skinn, et elastisk og slitesterkt håndflate-materiale som sørger for utmerket grep, har denne hansken usedvanlig god passform og taktilitet for å håndtere tømmene. Det spesielle komfortsnittet, som trekker håndflaten opp mot håndens bakside i området rundt pekefingeren, gir overlegen komfort. Festeanordningen, som har en stift i samme farge som håndflaten, fester hansken perfekt rund håndleddet.


Teknisk beskrivelse:


Utside: Kraftig, matt lycra, toveis spandex.Håndflate: Digitalt kunstskinn.Egenskaper: COMFORT-CUT, enkel lukking.


Produkt-ID: 304568

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
3.6 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre