Kjøp Roeckl Mendon hansker | horze.no

Mendon hansker

kr 548,10
kr 609,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 4 Dager
Mørkeblå Roeckl Mendon hansker roeckl
Antrasitt Roeckl Mendon hansker roeckl
Roeckl Mendon hansker
Roeckl Mendon hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Mendon hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Det utprøvde ROECKL-GRIP® møter den moteriktige melange-stilen! MENDON har ikke bare en perfekt passform og høy funksjonalitet når du har tøylene i hånden, det er også en hanske du legger merke til. Roeckl Sports har lang erfaring med kunsten å lage hansker ved å kombinere sofistikerte produksjonsteknikker med innovative materialer: Elastisk, pustende melage lycra absorberer fuktighet og gir et behagelig klima på innsiden av hansken. Mikronetting og perforerte refleksinnlegg gjør at hansken får en lett og luftig karakter. Det ekslusive ROECK-GRIP® gir et godt grep som garanterer hestefolk perfekt tak i tøylene slik at hest og rytter kan få et perfekt samspill. Praktisk: Det store festet går fra håndflate til overhånd, og sikrer at hansken sitter godt rundt håndleddet. Takket være at hansken er TOUCHSCREEN kompitabel kan du enkelt bruke smarttelefonen eller nettbrettet uten å ta av deg hanskene.


Teknisk beskrivelse:


Overhånd: Fantasia melange lycra, mikronetting, perforert refleks.
Håndflate: ROECK-GRIP®, Drytec G5.
Egenskaper: COMFORT CUT, håndledd med CARELESS CLOSURE, TOUCHSCREEN. kompitabel, refleksdetaljer.


Produkt-ID: 316303

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre