Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-50%

Roeckl Mission Function Heavy Lycra ridehansker

Produkt-ID: 31604

kr 129,50
kr 259,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Mission Function Heavy Lycra ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Mission Function Heavy Lycra ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Med denne nye modellen har Roeckl nok en gang innført en ny standard for moderne og svært funksjonelle ridehansker. Den slitesterke og svært komfortable hansken er inspirert av dagens motetrend innen ridning. Et svært elastisk lycra materiale på oversiden garanterer en god passform. Det nye slitesterke materialet i håndflaten gir et ideelt anti-gli grep. Førsteklasses håndverk og en kjærlighet for detaljer kommer til uttrykk i denne hansken.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 82% polyamid med polyuretan, 18% polyamid. Håndflate: 100% polyamid med polyuretan.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

1 Likes

Etter noen billigere modeller bestemte jeg meg for å kjøpe denne Roeckl-hansken. Jeg er veldig spent! Passformen er flott, stoffet er ikke klumpete. Følelsen er veldig behagelig. Når du sykler har du et sikkert grep og det relativt tynne materialet gir god kontakt med tømmene.

Superhansker, selv når det er kaldt
1 Likes

Har kjøpt disse hanskene til datteren min (13j.). Flott stopp, super kvalitet: alt topp. Totalt sett synes jeg Roeckl er bra. Jeg anbefaler hanskene til alle som ikke har noe :)

Hanske av høy kvalitet!
0 Likes

Fordeler: - ryddig feste - gode farger + vaskbar - går om høsten, men ikke for varmt for + -20 C minus: - litt fair størrelse (spesielt med fingrene)

0 Likes

Utrolig behagelig hanske å ha på. Sitter godt på hånden med den elastiske overflaten. Super smart hanske, fint design.

0 Likes

Jeg foretrekker mykere "skinnsko", hvorav noen ligner sykkelhansker. Lett summende materiale og harde sømmer - men i utgangspunktet en hanske! Jeg synes størrelsen responderte godt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.