Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Roeckl Suprema Gold Monaco

Produkt-ID: 31607

kr 404,10
kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Suprema Gold Monaco
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Suprema Gold Monaco
Beskrivelse

Beskrivelse

Med Suprema har Roeckl lyktes i å utvikle et tekstilskinn som selv ikke skinneksperter klarer å skille fra høykvalitets Nappaskinn. Det kombinerer smidigheten til tynt Nappaskinn med fordelene av tekstilmaterialer inkludert høy elastisitet, pusteegenskaper og optimalt tøylegrep. Disse egenskapene har gjort det mulig å utvikle en ridehanske som har utseendet til en skinnhanske og passer som et ekstra hudlag, noe som gir brukeren den høyeste taktilitet og tøylegrep. I motsetning til skinn, som er vanskelig å vaske og som krever behandling etter vask, er Suprema lettstelt og maskinvasbar ved 30 °C.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hansker i super god kvalitet
1 Likes

Sitt veldig godt, fint og varmt og det er ingen sømmer eller lignende i veien. Siste lenge! Spesielt ideelt for vinteren.

0 Likes

Superfine, gode og veldig holdbare. Jeg har hatt mine en stund, elsker de, og kan anbefale de til alle.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.