Kjøp Roeckl Toledo ridehansker | horze.no

Toledo ridehansker

kr 251,10
kr 279,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 11 Dager
Spar 10% med koden: UNICORN10
Kopier kode: UNICORN10
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 09.04.2021.
Brun Roeckl Toledo ridehansker roeckl
Roeckl Toledo ridehansker
Roeckl Toledo ridehansker
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Toledo ridehansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Masse hjerte og frekke farger - Toledo tiltrekker oppmerksomheten. Farge, utforming og passform er alle designet for tenåringer, og får deres oppmerksomhet med en frisk, frekk look. Denne hansken får topp poeng for sin passform og komfort. Takket være ROECKLs eksklusive COMFORT CUT, er ikke beskjæring på pekefingeren nødvendig. Håndflaten består av digitalt semsket skinn, et svært slitesterk men fleksibel materiale som garanterer at rytteren har et håndfast grep på tøylene slik at hest og rytter utgjør den perfekte ekvipasjen. Håndens bakside er laget av en kombinasjon av to-veis Spandex og Lycra.Denne listen over egenskaper er komplett med en teknisk festeanordning for håndens bakside, med ROECKL-logoen.


Produkt-ID: 304570

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre