Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-15%

Roeckl TORONTO ridehansker, spandex + lycra, ungdom

Produkt-ID: 31659

kr 207,20
kr 259,00
(Pris inkl. MVA)
Salg
Få 15% rabatt på alle jakker, vester, luer og hansker* Les mer
Slutter om:
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl TORONTO ridehansker, spandex + lycra, ungdom
Beskrivelse

Beskrivelse

Fem stjerners! Ridehanskens farge, design og passform er utviklet med tanke på den unge, motebevisste rytter. Den friske og frekke visuelle utformingen er spesielt fengende, og dens overlegne slitestyrke og passform er unik. Roeckls eksklusive COMFORT CUT snitt gir en svært behagelig passform. Det semskede læret som brukes på håndflaten, er meget slitesterkt og fleksibelt på samme tid. Det sørger for et utmerket grep om tøylene med høy taktilitet. Og gir dermed en optimal kontakt mellom hest og rytter. Hanskene har også kombinert to-veis Spandex og Lycra på oversiden. Kontrastfarget klassisk feste med Roeckl logo på oversiden gir den siste finpussen til denne hansken.


Teknisk beskrivelse:


Håndbak: 94% polyamid, 6% elastan.
Håndbak (glatt): 82% polyamid, 18% polyuretan.
Håndflate: 100%polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra
0 Likes

Jeg liker utseendet og følelsen, men en stjerne slipper fort av.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.