Coolsens, 2L

749,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
2 l (374,50 kr / l)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Den ideelle forfriskning for kroppen og revitalisering av musklene etter anstrengelser.
FAQ:
Bør jeg bruke Cavalor Cooling Wash i varmt eller kaldt vann? Cavalor Cooling Wash bør blandes i kaldt vann for å kjøle ned og friske opp hesten din. Er Cavalor Cooling Wash et desinfeksjonsmiddel? Nei. Selv om Cooling Wash har noen av egenskapene til desinfeksjonsmidler, er de to klart forskjellige produkter, designet til ulike formål. Kan Cavalor Cooling Wash erstatte vanlig sjampo? Ja. Selv om Cavalor Cooling Wash ikke vil skumme like mye som sjampo, vil den vaske pelsen og huden. Den hjelper også til å avkjøle hestens kropp og få den til å slappe av. Hva er den viktigste effekten til Cavalor Cooling Wash? Cavalor Cooling Wash har en avkjølende virkning på hestens ben og kropp etter arbeid. Den stimulerer også tørkeprosessen og får den til å gå fortere.


Bruksanvisning:


Anvendelse: Cavalor Cooling Wash inneholder en blanding av eteriske oljer til å vaske, forfriske og stramme opp hestens kropp og muskler etter anstrengelser. Den fungerer også som desinfeksjonsmiddel for mindre skader.
Dosering, anvendelse og sikkerhet:
Bruk korken til dosering. Bland 1 mål (20 ml) i et spann med minst 4 liter kaldt vann. Vask hestens kropp med blandingen, spesielt på ryggen og bena. Den kan spyles av etter noen minutter, men dette er ikke nødvendig. Bruk maks. 15 ml Cooling Wash pr. 4 liter. Kun til utvendig bruk. Unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn. ForpakningStor flaske 3 l.


Produkt-ID: 320908

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.