Hoof Gel, 500 ml.

229,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.50 l (458,00 kr / l)
Spar 15% EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SUMMER-SALE
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 04.07.2022. Ikke gyldig for merkene Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Desigent for bruk i vått vær. Keratex Hoof Gel lager et beskyttende, vanntett og pustende lag over hoven, noe som holder hoven vanntett og forhindrer dem fra å bli myke, dele seg eller knekke, i våte, gjørmete forhold. Ved å stoppe vann fra å mette de innvendige strukturene i hoven får hoven tid, plass og korrekte forhold slik at hesten kan utvikle god hovkvalitet. Ser du at hestens høver svekkes, blir mykere, mister sko eller blir mettet under våte eller fuktige forhold? Påfør Keratex Hoof Gel over hele hoven, strålen, sålen og hælene annenhver dag for å gjenopprette kvaliteten og styrken i høvene til din hest. Vi gir deg vår kvalitetslovnad om at Hoof Gel absorberes inn i hoven og vil derfor ikke "falle av" når hesten er ute - uavhengig av forholdene hesten går i. Med en gang produktet er absorbert inn i hovene vil du se at vann former seg som perler som triller av hoven, på samme måte som regn på en vanntett jakke, eller vann som preller av ryggen på en and.


Egenskaper:


  • Passer til
  • Høver som har blitt myke på grunn av våte forhold
  • Hester som er utsatt for oppsmuldring av hov, svakheter i hoven, at deler av hoven brekkes av, såleømhet og hull i hoven og sålen.
  • Hester som står mye på boks, eller hester som får forverret hovkvalitet når været er vått.

Teknisk beskrivelse:


Tilgjengelig i flasker på 500 ml. og 1 liter.


Produkt-ID: 316265

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: