Kjøp HorseMaster Itch Remedy, 500 ml | horze.no

Itch Remedy, 500 ml

kr 399,00
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
HorseMaster Itch Remedy, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

kampen mot sommereksem.


Klømiddelet er en ikke-fet pomade med komponenter som ble nøye studert og proporsjonert å motkjempe sommereksem og generelt skadet pels. Egenskaper:Hver komponent av vegetabilsk opprinnelse fungerer på et bestemt problem relatert til sommereksem:Beskyttelse og hydrering av skadede hår.- Umiddelbart tiltak mot kløe: Lindrer allerede ved første påføring, og stopper hesten fra å klø seg.- Lindrer og mykgjør huden, som ofte kan bli tykkere.- Desinfeksjonsmiddel på mulige hudskader med påfølgende slitasje. Reduksjon av følsomheten i huden ved betydelig sommereksem.Aktivering av blodsirkulasjonen for bedre arrdannelse.- Hårene kommer tilbake.ITCH REMEDY er en ikke-fettete gel som gir fleksible og silkemyke hår. Komponentene som benyttes sikrer at produktet trekker godt inn.


Teknisk beskrivelse:


Aromatisk urteekstrakt, lanolin, renset vann.


Produkt-ID: 302366

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre