Kjøp Sectolin anti-bit spray, 500 ml | horze.no

anti-bit spray, 500 ml

kr 199,00
Pris inkl. MVA
Sectolin anti-bit spray, 500 ml
Sectolin anti-bit spray, 500 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sectolin anti-bit spray, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Forhindrer gnaging.
Anti-bit spray forhindrer føll fra å bite på man og hale, og forhindrer at dyr gnager av seg bandasjer og andre gjenstander.


Bruksanvisning:


Påføres når man og hale blir gnagd på. Masseres godt inn i man og hale 1-2 ganger i uken. Påføres oftere når det regner.
Bruk plastikkhansker ved påføring, eller vask hendene umiddelbart etter påføring. Unngå kontakt med øyne og slimhinner. Oppbevares utilgjengelig for barn. Hold produktet godt lukket. Kun til utvendig bruk.


Produkt-ID: 315794

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre