FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Stassek Equisit forte Insektsmiddel, 750 ml

Produkt-ID: 315569

kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Stassek Equisit forte Insektsmiddel, 750 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Stassek Equisit forte Insektsmiddel, 750 ml
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Stassek Equisit forte Insektsmiddel, 750 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Det magiske mot alle insekter! 20,6% av Icaridin -Den mest effektive formelen som er laget! 100% ekte, ingen dopingingredienser, luktfri og skånsom mot huden. Beskytter mennesker og hester umiddelbart mot fluer, klegg, flått og andre insekter. Equisit forte beskytter mennesker, med 2 års pålitelighet opptil 8 timer mot alle tropiske og lokale fluer og mygg, opptil 5 timer mot klegg og opptil 4 timer mot flått. Equisit forte beskytter hester, pålitelig opptil 24 timer mot alle tropiske og lokale fluer, mygg og klegg og opptil 4 timer mot flått. Den beskyttende effekten starter umiddelbart etter påføring!


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

god
0 Likes

Det fungerer bra og er billigT hhhhhh hh hhvvvhhvhvc v. V

sterkt anti-equisit flueprodukt
0 Likes

Jeg gjorde en første test (måren min er veldig allergisk) hun hadde en veldig sterk reaksjon med mange blemmer, men jeg kunne ikke definere om den kom fra skurv som gikk foran applikasjonen eller om det var produktet jeg ikke hadde tenkt på å riste. så jeg gjorde en ny test på et bestemt område, og reaksjonen ingen. Produktet til området for å fungere godt. Synd at det ikke finnes i større kapasitet til en billigere pris, flasken blir raskt brukt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.