Vårsalg! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Trikem Renons fluemiddel, 1000 ml

Produkt-ID: 301561

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Trikem Renons fluemiddel, 1000 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Trikem Renons fluemiddel, 1000 ml
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Trikem Renons fluemiddel, 1000 ml
kr 249,00
Horze Hestegodteri - Jordbær
kr 69,00
Trikem Renons fluemiddel, 1000 ml

Beskrivelse

RENONS fluemiddel Beskyttelse mot bitende insekter på hester RENONS fluemiddel har i en årrekke vært Sveriges mest solgte insektmiddel for hester. Inneholder 5% Icaridin som gir full beskyttelse opp til fem timer. Egner seg til bruk under ridning eller tii kortere tid tilbrakt utendørs. Holder det meste av fluer, mygg, flått og andre insekter unna. Tilsetning av propylenglykol forhindrer dehydrering. RENONS fluemiddel inneholder først og fremst Icaridin som er blitt testet mest omfattende av alt innen flue og insektmiddel. Icaridin er tilgjengelig i flere produkter, også til mennesker. Den har de siste tre årene også blitt brukt som en aktiv ingrediens i RENONS fluemiddel med utmerket virkning. Icaridin anbefales blant annet av WHO som beskyttelse i malariainfiserte områder i verden. Icaridin har svært lav toksiditet og er lite belastende på miljøet.


Teknisk beskrivelse:


NGREDIENSER:Icardin ® 5%.Citronella olje.Lavendelolje.Propylenglykol.Emulgator.Vann 5%.


Bruksanvisning:


Bruksanvisning: Sprayes på eller påføres med svamp. Unngå øyne og slimhinner. Kan også brukes på veggene i boksen, i hestehengeren osv. VOID - er uten fargestoffer og inneholder stoffer som motvirker uttørking. Unngå kontakt med øynene, hvis så er tilfelle skyll med vann umiddelbart i et minutt.


Beste fraktpris

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)

Gjennomsnittlig vurdering

5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!