Tendileg Gel, 500 ml

349,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.50 l (698,00 kr / l)
10% EKSTRA RABATT på din bestilling
Kopier kode: SUMMER10
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 30.06.2022. Ikke gyldig for merkene 30.06.2022 Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

gel for sener og ledd.


TENDILEG GEL er en massasje gel for sener, arti og muskler:- For forebygging før konkurranser og løp.- Til behandling frem til bedring, 2 timer per dag.Fremstilt uten uten Harpagophytum. Dette produktet erstatter HARPAGO GEL.Egenskaper:TENDI LEG GEL er en gel til utvendig bruk som skal lindre midlertidige smerter i sener, ledd og muskler, forårsaket av en intensiv trening.TENDI LEG GEL er en komplett formel med organisk svovel, hyaluronsyre, blæretang og eteriske oljer (rosmarin, laurbær, arnica, tørket nellik, eukalyptus). Gir en rask og midlertidig lindring av lettere sårhet og stivhet i beina.


Teknisk beskrivelse:


IngredienserVann, organisk silisium, hyaluronsyre, Fucus, rosmarin olje, laurbærolje , arnica,tørket nellik ekstrakter, eukalyptus, bindemiddel, konserveringsmiddel.


Produkt-ID: 302449

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.