JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Roeckl Foxton ROECK-Grip

Produkt-ID: 31611

kr 395,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Foxton ROECK-Grip
Velg størrelse Størrelsestabell
Roeckl Foxton ROECK-Grip
kr 395,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Foxton ROECK-Grip
Beskrivelse

Beskrivelse

Verdens mest poulære hanske for ryttere, laget av ROECK-Grip! Den har svært gode pusteegenskaper, sitter som et ekstra hudlag, og gir optimalt tøylegrep.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig behagelig og veldig holdbar
0 Likes

Jeg sykler hver dag i uken og trives hver gang. De er så behagelige å sykle med og på toppen av at de er veldig holdbare når du tenker på det deilige produktet det er laget av. min har eksistert i nesten 3 år, med ridning hver dag.

Størrelse: Normal
0 Likes

Verdens beste ridehansker! Veldig god passform, og et godt utvalg av størrelser og farger, så alle finner en som passer. Selv er jeg ikke flink til å ta vare på hansker, alle blir ødelagte etter kort tid - unntatt disse, har hatt mine i et halvt år og de er like fine. Billig pris til å være av så god kvalitet også!

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.