Spar 16% på alle bestillinger over 600 kr*
Bruk koden: APRILFOOLS
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Roeckl Suprema Fleece Faro

Produkt-ID: 31637

kr 412,00
kr 515,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Suprema Fleece Faro
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Roeckl Suprema Fleece Faro
kr 412,00
kr 515,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Suprema Fleece Faro

Beskrivelse

Det unike Suprema-materialet gir i en funksjonell og svært attraktiv ridehanske som ser ut som en elegant skinnhanske. Hansken har en utmerket passform og sitter som et ekstra hudlag. Den klassiske Suprema hansken er også tilgjengelig spesifikt til travsport. Denne hansken har den samme overbevisende kvalitet og passform. Den er også forsterket med dobbelt tekstil i tøyleområdet. Modellene er fôret med varm fleece, og er ideell til overgangssesongen og om vinteren.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (2)

Gjennomsnittlig vurdering

4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!