Kjøp Sectolin solkrem, 150 ml. | horze.no

solkrem, 150 ml.

kr 239,00
Pris inkl. MVA
Spar 10% med koden: MIDWEEK
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.04.2021.
Sectolin solkrem, 150 ml.
Sectolin solkrem, 150 ml.
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sectolin solkrem, 150 ml.
Beskrivelse

Beskrivelse

For hest og rytter. UVA - UVB. Faktor 30.
For beskyttelse og behandling av sensitive hudområder både hos hest og rytter (særlig på hodet, nesen og rundt hestens øyne (fotosensivitet inkludert solbrenthet). Tar vare på friske celler og vev.
Bidrar til å rehabilitere styrken i huden.


Bruksanvisning:


For hester som lenge har vært utsatt for elementene (for mye sol, vind, kulde). Det anbefales å påføre den beskyttende kremen generøst flere ganger om dagen for å forhindre problemer på utsatte steder.
Påfør kun på deler av kroppen som ikke er dekket.


Produkt-ID: 315820

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre