Kjøp Lærolje, 500 ml. | horze.no

Lærolje, 500 ml.

kr 189,00
Pris inkl. MVA
Lærolje, 500 ml.
Lærolje, 500 ml.
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Lærolje, 500 ml.
Beskrivelse

Beskrivelse

Lærolje er et produkt som er ideelt for lær som har blitt hardt og skjørt. Lærolje trekker meget godt inn og holder læret sunt og friskt. Det er hovedsakelig brukt til vedlikehold av tykke lærtyper, særlig for utstyr som saler, hodelag o.l. som brukes i hestesport. Inneholder høykvalitets mineraloljer.


Bruksanvisning:


Gni godt inn med en svamp eller klut. La det trekke inn en stund, og puss over hvis det er nødvendig. Påfør det først på et diskret område, og ikke bruk det på semsket skinn på toppen av salen.


Produkt-ID: 315815

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre