Kjøp Sectolin lærfett, 1 liter | horze.no

lærfett, 1 liter

kr 239,00
Pris inkl. MVA
Natural Sectolin lærfett, 1 liter sectolin
Svart Sectolin lærfett, 1 liter sectolin
Sectolin lærfett, 1 liter
Sectolin lærfett, 1 liter
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sectolin lærfett, 1 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Lærfett er et produkt for jevnlig vedlikehold av lær. Det trekker inn i lærets porer og holder det mykt. Bevarer læret og kan brukes på bagger, jakker, saler, hodelag o.l. Påfør alltid på et lite og diskret område første gang du tester det ut! Inneholder mineraloljer blandet med høykvalitetsvoks.


Bruksanvisning:


Gni godt inn med en svamp eller klut. La det trekke inn en stund, og puss over hvis det er nødvendig. Med jevnt bruk vil læret holde seg mykt og vannavstøtende, og fettet vil også øke lærets holdbarhest.


Produkt-ID: 315812

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre