Ice Clay 8 kg

949,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
8 kg (118,63 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Naturlig leire med mineraler for å få stressede ben til å slappe av. Rask nedkjøling: påfør et tykt lag på benene (sener), la det tørke og skyll av med kaldt vann. Langsom nedkjøling: påfør et tykt lag på senee, pakk i vått papir og bandasjer.

Bruksanvisning

Cavalor Ice Clay er et omslag beriket med naturtlige produkter, esteriske oljer og mineraler. De esteriske oljene i Cavalor Ice Clay synes å ha en beroligende effekt og smertestillende egenskaper, som kan hjelpe til å redusere hevelse. Cavalor Ice Clay kjøler langsomt stressede sener ned.

Bruk

Rask nedkjøling: Påfør Cavalor Ice Clay i et tykt lag på det berørte benet. La Cavalor Ice Clay tørke helt. Det kan så fjernes med en hard børste. Benene bør skylles med kaldt vann inntil alle rester av Cavalor Ice Clay er fjernet.Langsom nedkjøling: Påfør Cavalor Ice Clay på senen og dekk med et lag med vått papir. Bandasjer vikles så rundt papiret. En langsom nedkjøling vil gi en varmende effekt - den såkalte «varme og våte omslagseffekten».

KUN TIL UTVENDIG BRUK

Skal ikke anvendes på infiserte eller åpne sår.

Emballasje

- Spann 4 kg

FAQ

Hvorfor virker Cavalor Ice Clay så bra på hovne ben?

Den naturlige leiren i Ice Clay kan hjelpe til å redusere hevelse i benene. Den inneholder også et eksklusivt urtekomponent som støtter denne virkningen.

Kan jeg bandasjere hestens ben etter å ha påført Ice Clay?

Ja, men man bør ta på et lag av plastfolie eller papir over Cavalor Ice Clay før man tar på bandasjene.

Er det trygt å bruke Cavalor Ice Clay hvis hestens ben har skrammer eller sår?

Ja. Cavalor Ice Clay kan trykt påføres mindre skrammer og små eller overfladiske sår.

Kan jeg kombinere Cavalor Icer Clay med Cavalor Mucooler?

Det ville ikke skade hesten, men er heller ikke særlig nyttig. Da både Cavalor Ice Clay og Cavalor Muscooler er utviklet til å kjøle ned hestens ben og til å få dem til å slappe av, anbefaler vi at du velger det produktet som er best egnet til hestens konkrete behov.

Produkt-ID: 320911

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: