Kjøp HorseMaster Harpagogel, 500 ml | horze.no

Harpagogel, 500 ml

kr 379,00
Pris inkl. MVA
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
HorseMaster Harpagogel, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Harpagophytum gelbase.


HARPAGOGEL er en massasjegel til sener, ledd og muskler:- For forebygging før konkurranser og løp.- Til behandling frem til bedring, 2 timer per dag.Egenskaper:HARPAGOGEL er en gel til utvendig bruk som er ment å lindre midlertidig sene-, ledd- og muskelsmerter forårsaket av en intensiv treningsøkt.HARPAGOGEL er en komplett formel med organisk svovel, hyaluronsyre, blæretang og eteriske oljer (rosmarin, laurbær, arnica, tørket nellik, eukalyptus). Gir en rask og midlertidig lindring av lettere sårhet og stivhet i beina.Harpagophytum er kjent for sin naturlige beroligende virkning.BArnika har tradisjonelt blitt brukt til forstuinger, blåmerker Blæretang (Fucus vesiculosus) avgifter og remineraliserer.Organisk silisium ble opprinnelig utviklet for å behandle leddgikt, og for å lindre smerter og betennelser. Den har en meget viktig rolle i cellefornyelsessyklusen.HARPAGOGEL gir en rask og midlertidig lindring av lettere sårhet og stivhet i beina.


Teknisk beskrivelse:


IngredienserRenset vann, planteekstrakter, bindemiddel, konserveringsmiddel.


Produkt-ID: 302356

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre