Kjøp Keratex Cooling Gel, 1 liter | horze.no

Cooling Gel, 1 liter

kr 219,00
Pris inkl. MVA
Keratex Cooling Gel, 1 liter
Keratex Cooling Gel, 1 liter
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Keratex Cooling Gel, 1 liter
Beskrivelse

Beskrivelse

Keratex Cooling Gel er den perfekte måten å kjøle ned hestens muskler, sener og ligamenter etter trening. Det er også en effektiv måte å forhindre varme og betennelse hos hester som må ha bokshvile, eller under reiseperioder.
Varme ben er mer fleksible på innsiden, og dette kan føre til strekte sener og ødelagte ligamenter. Denne kjølende geleen er en super måte å holde bena til din hest kjølige under eller etter trening, på boks eller ved reise.
I motsetning til andre kjølegeleer på markedet kjøler Keratex Cooling Gel ved hjelp av fordamping. Dette gjør den ekstra effektiv og helt unik i måten den fungerer på.
Keratex Cooling Gel inneholder ikke mentol eller kamfer. mentol og kamfer gjør de varme reseptorne i nervene midlertidig numne. Det gjør at de kalde reseptorne i nervene blir forsterket. Dette skaper illusjonen av en kjølende effekt både hos hesten og mennesket som påfører det. Mens Keratex Cooling Gel faktisk kjøler ned bena med en markert forskjell i temperaturen, noe som gjør det til et trygt og særlig effektivt produkt.


Teknisk beskrivelse:


Tilgjengelig i 1 litersflaske.


Produkt-ID: 316260

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre