FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Pharma Bitter Cool, 1000 ml

Produkt-ID: 25045

kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Pharma Bitter Cool, 1000 ml
kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma Bitter Cool, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En kjølesalve som reduserer muskelspenninger og ømhet i beina.


Kraftig kjølesalve til konkurransehester. Brukes etter trening for å fremme helingen. Kjøleeffekten reduserer muskelspenninger og ømhet i beina.


Egenskaper:


  • Kraftig kjølebehandling/Lindrer ømhet/Reduserer muskelspenninger

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Cetearyl alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Menthol/WARNING: Skal ikke brukes i åpne sår eller på irritert hud. Unngå kontakt med øynene. Skal ikke spises. Hansker er anbefalt ved påføring. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, uten direkte sollys. Beskytt produktet mot kuldegrader. Inneholder INGEN kunstige fargestoffer. Gir 96 timers karantene på konkurranser innen hestesport, etter regler fra STC.


Bruksanvisning:


Påføres direkte på bein og kropp.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Iced gel
0 Likes

Produktet avkjøles godt, men dessverre ble hesten min veldig tørr og gjerrig på beina. Han mister nå gammel hud som har løsnet fra gelen.

...
0 Likes

Sumpen min har litt væske og forlater ikke i dag, men ikke mer væske enn det som ble brukt. Nå byttet vi til en annen og minst to ganger så stor væskepose. Alt annet på grunn av noe annet er i det minste en god liniment. Ps. Jeg brast i dette øyet D:

Effektiv, god valuta for pengene
1 Likes

Jeg tok dette linimentet fordi jeg ikke vil dusje medlemmene av måren min om vinteren, og jeg lette etter en måte å avlaste medlemmene på etter mange arbeidsøkter. Produktet er i form av flytende gel som gjør det mulig å spre seg ved å massere på senene uten å måtte bruke en stor mengde. Bare rist flasken litt, den blir iskald! Ved å berøre medlemmene av måren min 10 minutter etter påføring av produktet, er de veldig kalde. Det er hun mindre opptatt av. Jeg tror flasken vil bli ferdig!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.