Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Pharma Blue Lotion, 1000 ml

Produkt-ID: 25050

kr 143,10
kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Pharma Blue Lotion, 1000 ml
kr 143,10
kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma Blue Lotion, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En dobbeltvirkende salve som stimulerer gjenoppbyggingen av muskler, ledd og sener.


En dobbeltvirkende salve som fremmer restitusjonen av muskler, ledd og sener etter trening, og reduserer sannsynligheten for anstrengelsesrelaterte skader.


Egenskaper:


  • Kjølende
  • Varmende
  • Fremskynder gjenoppbyggingen
  • Til muskler, ledd & sener

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Cetearyl alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Color E131. Eucalyptum, Menthol/WARNING: Skal ikke brukes i åpne sår eller på irritert hud. Unngå kontakt med øynene. Skal ikke spises. Hansker er anbefalt ved påføring. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, uten direkte sollys. Beskytt produktet mot kuldegrader. Gir 96 timers karantene på konkurranser innen hestesport, etter regler fra STC.


Bruksanvisning:


Påføres direkte på hestens hud, og masseres inn i musklene.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra produkt
0 Likes

Jeg liker virkelig dette produktet. Takket være det harde formatet over tid, er lukten veldig hyggelig og passer perfekt til forventningene mine: god avslapning og godt avkjølte sener

Flott produkt
1 Likes

Alltid i godt humør og hesten din holder seg i form og avslappet. Alltid som LG

Blue Loation
4 Likes

Blue Loation fungere kjempegodt på meneskekropp, og ikke bare på hester. Blue Loation fungere kjempefint sammen med Back on Track på ryggen din etter at du har fått masert ryggen din med Blue Loation, ANBEFALES på det sterkeste hvis du har ryggplager. Fungere både på dyr og mennesker faktisk.

Veldig effektiv og praktisk!
0 Likes

CSO-hoppen min hadde ofte små knotter, jeg påførte leire mot henne, men hun ble allergisk. I et sadelmakeri ble jeg tilbudt dette produktet, jeg tok det og prøvde, det viste seg veldig effektivt. Hjulene er borte. Det er også et veldig praktisk produkt, i motsetning til leire er det ingenting å gjøre etter påføring. Og du kan til og med prøve å bruke den på den ene hånden, du kjenner friskheten veldig raskt og deretter varmer opp deretter. Litt mer: lukten er ikke forstyrrende ... Et produkt å prøve!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.