Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Pharma Blue Only, 1000 ml

Produkt-ID: 25055

kr 152,10
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Pharma Blue Only, 1000 ml
kr 152,10
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma Blue Only, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En beroligende, dobbeltvirkende salve til muskler, ledd og sener.


En dobbeltvirkende salve som lindrer ømhet i musklene, og reduserer risikoen for skader under trening. Kan brukes etter trening for å fremme restitusjon, eller som støttebehandling av skader i muskler, ledd eller sener.


Egenskaper:


  • Kjølende
  • Varmende
  • Lindrer ømhet
  • Til muskler, ledd & sener

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Isopropyl Alcohol , Hydroxyethyl acrylate, E131 (color), , Methyl salicylate, Menthol/WARNING: Skal ikke brukes i åpne sår eller på irritert hud. Unngå kontakt med øynene. Skal ikke spises. Hansker er anbefalt ved påføring. Oppbevares på et tørt og kjølig sted, uten direkte sollys. Beskytt produktet mot kuldegrader. Gir 96 timers karantene på konkurranser innen hestesport, etter regler fra STC.


Bruksanvisning:


Påføres direkte på hestens hud, og masseres inn i musklene.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super .....
0 Likes

Beste middel noensinne for stressede ledd / muskler. Hesten min og av og på meg hjelper det veldig.

Et enkelt og effektivt produkt
0 Likes

Påfør denne lotion, før og etter jobb på hestens rygg, forbedrer virkelig bevegelsen: hesten er mye raskere tilgjengelig under avslapningen, og jeg la merke til, på sin stilling i boksen, at den kommer seg bedre etter arbeidet. Jeg følte veldig tydelig på innsiden av hånden min den sterke forfriskende og opphetede effekten av dette produktet!

Størrelse: Liten
1 Likes

Dette linimentet fungerer kjempebra på hesten min som har slitt med tilbakevendende leddbetennelser. Masserer beina med det etter trening, og da er hesten helt fin dagen etter - merker stor forskjell på om jeg har brukt det eller ikke! Det er også veldig praktisk at det kan brukes både med og uten bandasjer. Jeg har også brukt det med hell på både min egen senebetennelse og samboerens vonde rygg - man kjenner godt at blodsirkulasjonen øker og stive muskler mykes opp. Kan virkelig anbefales! Men vær obs på at det er en del sterkere enn vanlig liniment, så det er lurt å teste på et lite område første gang. Og pass på karenstiden i forhold til stevner!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.