FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Sprenger Dynamic RS med tynt muffebitt, Aurigan, 16 mm

Produkt-ID: 13333

kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Dynamic RS med tynt muffebitt, Aurigan, 16 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Sprenger Dynamic RS med tynt muffebitt, Aurigan, 16 mm
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Dynamic RS med tynt muffebitt, Aurigan, 16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprangrytteren Alois Pollmann-Schweckhorst uttaler følgende om det tredelte Dynamic RS-bittet: «Jeg har veldig sjelden hatt et bitt som har fungert så bra på alle hester. Hestene som er mykere i munnen er villige til å gå inn i hånden og hestene som er litt strammere i nakken aksepterer lettere halvparade-hånden. Hver hest jeg har ridd med en Dynamisk RS har forbedret seg betraktelig.»


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 16, ringstørrelse (mm): 65, Aurigan, med ringer/stenger i rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

avkastning
1 Likes

Kjære Horze Team, jeg har nettopp kommet hjem fra ferie. Leveringen av biten ble gjort raskt og smidig. Men dessverre må jeg returnere tannbehandlingen, da den har en grov materiell defekt på tungestykket. For denne prisen forventer jeg et feilfritt produkt fra produsenten Sprenger! Jeg betalte 134,10 euro for to uker siden. Nå ser jeg at biten ble redusert igjen i prisen ... også det er irriterende ;-) Oppmerksomhet. Jeg har betalt en del via en kupong og en del via PayPal! Vennligst tilbakebetale meg deretter hele kjøpesummen via PayPal. Fru Janine Öhrke

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.