Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Sprenger Dynamic RS tynt muffebitt, Aurigan, 14 mm

Produkt-ID: 13344

kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Dynamic RS tynt muffebitt, Aurigan, 14 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Dynamic RS tynt muffebitt, Aurigan, 14 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Det nye Dynamic RS-bittet gir myke men svært effektive signaler for bedre kontakt mellom hest og rytter.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse (mm): 14, ringstørrelse (mm): 65, Aurigan, med ringer/stenger i rustfritt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Verdens beste bite for kresen hester!
2 Likes

Kjøpte dette bittet og han gir superfint fremover tilbud og lytter veldig godt til det. Fungerer super bra som håp og livmorbitt. Hesten min synes imidlertid den er så god at han på en eller annen måte klarer å bite den ... Blir 5 av 5 stjerner av meg og hesten min! ;)

Anbefales !!!
2 Likes

Jeg hadde en nøyaktig samme matbit fra en annen leverandør. De ser veldig like ut på øyet. Jeg byttet til dette og hesten går med klokken og bretter riktig i hånden / formen. Tidligere kravlet han opp og gikk bak loddeflyet. Nå er han uansett fornøyd KJØP !! Du får virkelig de beste resultatene med Sprenger. Helt klart verdt prisen går hestens velvære først

SUPER
2 Likes

Veldig bra bitt som passer hesten min som liker å krølle seg sammen. Han liker dette veldig godt.

Den perfekte biten
0 Likes

Dette bittet har fungert veldig bra for meg. Den er utrolig myk, og ligger godt i munnen på hesten min. Jeg har opplevd at hesten min har blitt mer rolig før jeg begynte å bruke dette bittet. Hesten min er veldig følsom i munnen, men fungerer heldigvis veldig bra med dette bittet. Prisen på innsatsen er imidlertid å diskutere om det tilsvarer det du får. Jeg angrer ikke på at jeg har investert i dette bittet, siden jeg har en hest som ellers ikke er veldig glad for å gå med bitt, og blir fort veldig foran med hodet. Men hvis du har en hest som ikke virker plaget eller på annen måte trenger et veldig mildt bitt, vil jeg sannsynligvis ikke kaste så mye penger etter dette bittet, siden du også kan få andre anatomiske ermetbitt til en mye billigere pris.

Flott bit for en myk handling
0 Likes

Jeg har tennene snart 2 år og er superfornøyd. Du kan opptre veldig mykt, og det er flott å rengjøre. Etter langvarig bruk skinner den ikke så fersk som kjøpt, men ser fortsatt bra ut. Jeg ville kjøpt den igjen og igjen. Bare flott.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.