« Tilbake / Merker / Neue Schule Bits

Neue Schule Bits NS Bits Thoroughbred kandarstang, 12 mm, 7 cm sjenkler

Fra 2.112,00 kr
RRP: 2.640,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 20 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 25.06.2023.
Størrelsestabell
A B
Tilbake

Når man måler bittstørrelsen skal man alltid måle lengden fra innsiden av den ene bittringen (eller kinnstykke), til innsiden av ringen på motsatt side. Sørg for at bittet er rett. Bittets tykkelse måles alltid rett innenfor bittringen. Når bittet plasseres i hestens munn skal det være maks. 5 mm luft på hver side av bittet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Er hesten din sensitiv for trykk på ladene? Dette munnstykket har en diskret, konveks bue som er vinklet fremover, 45° i forhold til sjenklene. Dette gir et forsiktig, jevnt trykk over tungen, og reduserer trykket på ladene. Dette øker komforten for raser slik som fullblods og araber, som ofte har tynnere hud, er mer sensitive, og kantede lader. Hvis hesten ikke tar kontakt fremover kan et tykkere bridong-bitt brukes for å oppfordre hesten til å strekke seg inn i kontakten, og lenge nakken. Salox munndel, sjenkler i rustfritt stål, kandarstang.

Produkt-ID: 317518

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: