JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Cavalor Podoguard, 500ml

Produkt-ID: 320914

kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Cavalor Podoguard, 500ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Cavalor Podoguard, 500ml
kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Podoguard, 500ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Cavalor Podoguard kan brukes på sprukne hover, følsomme hover og/eller skjøre hover. Cavalor skaper en optimal fuktighetsbalanse og tillatter dermed hovsprekker å reparere seg selv. Tilstedeværelsen av en spesifikk eterisk olje sikrer en bakteriostatisk effekt.
Cavalor Hoof Oil Special kombinerer to oljer: en nærende olje med aktive ingredienser som absorberes dypt inn i hoven, samt en unik esterisk olje til optimal hovvekst, -utvikling og -kvalitet. Cavalor Hoof Oil Special Podoguard skaper skaper en ideell fuktighet, noe som bidrar med at ødelagte eller skadete hover restitueres, mens en ny, sunn hov vokser ut. Den esteriske oljen bidrar også til å hemme vekst og reproduksjon av bakterier, som resulterer i sunnere hover.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.