FLASH SALE! Spar 100 kr. på hele din bestilling *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-30%

Sprenger Novocontact todelt pelham, sensogan 16 mm

Produkt-ID: 301702

kr 1.189,30
kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Novocontact todelt pelham, sensogan 16 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Sprenger Novocontact todelt pelham, sensogan 16 mm
kr 1.189,30
kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Novocontact todelt pelham, sensogan 16 mm

Beskrivelse

Unik fasong, svært sensitivt.Novocontact bittene er utformet med en unik, oval form som gjør kontaktflaten større på tungen, og gir rytteren stødig kontakt. Når rytteren bruker tøylen beveger munndelen av bittet seg fremover slik at kontaktflaten blir mindre, dermed får man en mer presis og effektiv kommunikasjon.Novocontact bittene gjør samspillet mellom hest og rytter bedre, noe som øker kontakten og aksepten av bittet.Todelte novocontact bitt anbefales på hester som er sensitive i munnen og ikke er trygge på å søke støtte på bittet.Pelhamen er et bitt som gir ekstra kontroll. Ved å bruke et hakekjede får hesten press på den nedre delen av kjeven. Pelham er på en måte en kombinasjon av stangbitt og trinse. Pelham kan brukes med ett eller to sett tøyler, og har flere muligheter til hvordan man kan feste tøylene. Hesten får direkte press på tunge og kjeve om rytteren fester tøylen bare i trinsen.Dersom hesten har en tendens til å kaste på hodet kan det være lurt å i tillegg sette på tøyler nederst på stangen, slik at den også får press på nakken. Hesten vil vike fra dette presset ved å senke hodet. Hakekjedet bør kun strammes når vinkelen mellom stangen og hestens munn er opp til 45 grader, ellers risikerer man at hesten senker hodet for mye.Det er svært vanlig å bruke to sett tøyler, slik at man har mulighet til å gi hesten press på nakken dersom det er nødvendig. Pelham brukes i tillegg ofte med pelhamdelta. Dette er en reim som går mellom den øverste og nederste ringen på stangen, videre fester man tøylen i deltaen.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Todelt.Materialer: Sensogan med rustfritt stål på sidene.Tykkelse på bittet: 16 mm.Type ring: Pelham.Nedre del: 45 mm.


Beste fraktpris

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)

Gjennomsnittlig vurdering

Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.