Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Cowboy Magic Detangler & Shine, 30ml

Produkt-ID: 319315

kr 44,95
(Pris inkl. MVA)
Cowboy Magic Detangler & Shine, 30ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cowboy Magic Detangler & Shine, 30ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Med DETANGLER & SHINE™ fra COWBOY MAGIC® forsvinner knuter, floker, dreads og selv det mest ustyrelige håret som snø i solen. Silke proteinene i DETANGLER & SHINE™ sørger for at behandlet hår får en strålende glans etter at du har børstet det. Produktet byr på naturlig hårpleie uten innhold av vann og alkohol som tørker ut håret. Med DETANGLER & SHINE™ klarer ikke smuss, støv og sand lenger å trenge seg inn i behandlet hår. Glansen vil derfor holde seg lengre. Håret føles ikke lenger fett. Produktet trenger ned under hudoverflaten og fungerer både fuktighetsgivende og styrkende. Resultatet? En naturlig glans og myk tekstur. DETANGLER & SHINE™ er et høykvalitets pleieprodukt som også er egnet for mennesker. ADVARSEL: Kun for utvendig bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn med mindre under tilsyn av voksne. Brannfarlig, hold unna åpen ild..


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Funker bra
0 Likes

Likte dette produktet godt. Lukter godt og løser opp floker. Kunne tenkt meg produktet i større beholder.

Anbefales
0 Likes

Fungerer utmerket på både hestens og mitt eget hår. Silkemykt resultat. Drøy i bruk.

stor
0 Likes

Dette produktet er helt utrolig. Du trenger veldig lite for at håret ikke lenger skal filtreres

Flott produkt!
0 Likes

Helt fantastisk for menneske og hale! Jeg har endt opp med forskjellige "glans sprayer" nok med denne! Et lite klikk i hånden er nok for hele Ardner-halen, veldig grov! Etter massasje kan du enkelt trekke fingrene gjennom halen. Hale og mann blir uten tau i noen dager.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.