Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-10%

Sectolin EquiShine, 500 ml

Produkt-ID: 300653

kr 98,10
kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Sectolin EquiShine, 500 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sectolin EquiShine, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Equishine er et flokefjerner og glansprodukt for hester. Equishine virker i over 12 dager. I denne perioden gir Equishine både pelsen, manen og halen en flott glans. Equishine er smussavstøtende, og kan enkelt vaskes bort med sjampo. Equishine har ingen innvirkning på salver.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Rimelig væske av høy kvalitet
0 Likes

Jeg prøvde dette og ble hyggelig overrasket. Materialet sprer seg godt og legger igjen halen og børster godt, men varer også lenge i yachten og trenger ikke å tilføres hele tiden. Det er nok å legge det hver 2-3 uke, ellers kan han lett overleve ved å pusse. Årene ser vakre ut. Et produkt som letter hverdagen.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.