Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell

Produkt-ID: 31655

kr 229,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell
Beskrivelse

Beskrivelse

På hesteryggen er barna våre små voksne. Dette er grunnen til at Roeckl har lansert en ny barnemodell identisk med en tilsvarende hanske for voksne. Den nye låsen er et skikkelig blikkfang: Materialet som brukes på håndflaten er trukket helt opp til over håndleddet og festes med en borrelås. Spesielt flotte: med en metallapplikasjon av den karakteristiske Roeckl logoen Men det er ikke det hele: høykvalitets materialer samt Roeckl´s eksklusive COMFORT CUT sikrer en komfortabel passform og overlegen slitestyrke. Oversiden er laget av elastisk spandex materiale. Håndflaten er utstyrt med mønstret PU syntetisk lær som både er slitesterkt og elastisk og som tilbyr rytteren et perfekt grep om tøylene, samt nødvendig taktilitet. Ytterligere funksjoner: Med denne hansken kan man også bruke TOUCHSCREEN.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 92% polyamid, 6% elastan, 2% polyester med polyuretan i håndflaten.:100% polyamid med polyuretan overflate. Maskinvaskes på 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.