Kjøp Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell | horze.no

Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell

kr 239,00
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Valnøtt Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell roeckl
Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell
Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell
Beskrivelse

Beskrivelse

På hesteryggen er barna våre små voksne. Dette er grunnen til at Roeckl har lansert en ny barnemodell identisk med en tilsvarende hanske for voksne. Den nye låsen er et skikkelig blikkfang: Materialet som brukes på håndflaten er trukket helt opp til over håndleddet og festes med en borrelås. Spesielt flotte: med en metallapplikasjon av den karakteristiske Roeckl logoen Men det er ikke det hele: høykvalitets materialer samt Roeckl´s eksklusive COMFORT CUT sikrer en komfortabel passform og overlegen slitestyrke. Oversiden er laget av elastisk spandex materiale. Håndflaten er utstyrt med mønstret PU syntetisk lær som både er slitesterkt og elastisk og som tilbyr rytteren et perfekt grep om tøylene, samt nødvendig taktilitet. Ytterligere funksjoner: Med denne hansken kan man også bruke TOUCHSCREEN.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 92% polyamid, 6% elastan, 2% polyester med polyuretan i håndflaten.:100% polyamid med polyuretan overflate. Maskinvaskes på 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).


Produkt-ID: 31655

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre