Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell

kr 215,10
kr 239,00
Pris inkl. MVA
12% rabatt på din bestilling
Kopier kode: HZAUTUMN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 23.09.2021.
Valnøtt Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell roeckl
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr

Beskrivelse

På hesteryggen er barna våre små voksne. Dette er grunnen til at Roeckl har lansert en ny barnemodell identisk med en tilsvarende hanske for voksne. Den nye låsen er et skikkelig blikkfang: Materialet som brukes på håndflaten er trukket helt opp til over håndleddet og festes med en borrelås. Spesielt flotte: med en metallapplikasjon av den karakteristiske Roeckl logoen Men det er ikke det hele: høykvalitets materialer samt Roeckl´s eksklusive COMFORT CUT sikrer en komfortabel passform og overlegen slitestyrke. Oversiden er laget av elastisk spandex materiale. Håndflaten er utstyrt med mønstret PU syntetisk lær som både er slitesterkt og elastisk og som tilbyr rytteren et perfekt grep om tøylene, samt nødvendig taktilitet. Ytterligere funksjoner: Med denne hansken kan man også bruke TOUCHSCREEN.


Teknisk beskrivelse:


Oversiden: 92% polyamid, 6% elastan, 2% polyester med polyuretan i håndflaten.:100% polyamid med polyuretan overflate. Maskinvaskes på 30 ° Celsius (86 ° Fahrenheit).


Produkt-ID: 31655

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Roeckl Madison Elastic Digital Serino PU, barnemodell